De naam van uw praktijk
Uw eigen naam

 

 
Geen eigen Website?
Veel haptonomen en haptotherapeuten met een eigen praktijk hebben geen eigen website, zijn niet vertegenwoordigd op het internet en missen daardoor mogelijkheden tot acquisitie. Wij bieden hen de mogelijkheid om tegen geringe kosten en met een kleine inspanning zich wel op het web te presenteren. Voor 130,- (excl. btw) per jaar bieden wij u een eigen pagina op het web en een vermelding bij de praktijken in een relevante rubriek op de http://haptonomie.startpagina.nl.

Bepaal zelf uw inhoud
U kunt zelf de inhoud van uw pagina bepalen. U kunt bijvoorbeeld aangeven wie u bent, wat u biedt en hoe u te bereiken bent. Voorwaarde is dat het betrekking moet hebben op haptonomie en of haptotherapie. Op de pagina wordt een actieve link naar uw e-mail adres gezet zodat u rechtstreeks vanaf de pagina per mail te bereiken bent. Als lay-out kunt u de opzet van deze pagina als uitgangspunt nemen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van zo'n webpagina. U maakt uw ontwerp aan als een word-documentje. U kunt zelf het aantal kopjes, de kleurstelling van de tekst en de achtergrond, de lettergrootte en het lettertype kiezen. Als u dat te ingewikkeld vindt mag u ons ook gewoon alleen de tekst mailen. Wij zorgen dan voor de opmaak.
Als u wilt kunt u een foto of een afbeelding toevoegen. De web-pagina heeft een formaat vergelijkbaar met een twee A4-tjes.

Vindbaarheid
Uw  web-pagina is als zelfstandige website goed te vinden op het internet. Wij zorgen dat de informatie en de codes worden toegevoegd die maken dat de belangrijkste zoekmachines uw website goed kunnen vinden.

Aanvragen
U kunt uw eigen web-pagina aanvragen door ons het tekstdocumentje van de pagina en uw naam en factuuradres te mailen. Foto's en afbeeldingen kunt u als losse bijlage meezenden. Wij sturen u vervolgens de factuur. Zodra de factuur is betaald plaatsen wij uw pagina. Voor eventuele vragen kunt u ook per mail contact met ons opnemen.

Uw pagina aanpassen
Wilt u later iets veranderen aan uw pagina? Dat kan! Door ons de aanpassingen te mailen kunt u de inhoud van de pagina gedurende het jaar twee maal zonder kosten aanpassen.

Voorbeeld van de webpagina's
Rotterdam: Ineke Dries

Contact
Gents; bureau voor professionele begeleiding                          mail: webpagina
Arnhem