Praktijk voor Haptotherapie       Ineke Dries

Rotterdam Overschie
 
                 
                                       
 
Home   Haptonomie   Haptotherapie   Indicaties   Werkwijze   Zwangerschap   ContactWerkwijze                        


Intake
Intake: in dit eerste gesprek maken we kennis en streven naar een goed begrip van je hulpvraag. U krijgt een praktijkovereenkomst op papier mee ter ondertekening.
Na toestemming wordt de huisarts op de hoogte gesteld . 

De eerste drie behandelingen zijn gericht op een kennismaking met de haptotherapie. Daarna bespreken we opnieuw de hulpvraag en het behandelplan, waarin de cliŽnt zijn eigen verantwoordelijkheid behoudt.

De totale duur van de behandeling is per cliŽnt verschillend. De ontwikkeling van het gevoelsleven is een proces wat nooit ophoudt. We zijn hier nooit mee klaar. De begeleiding kan helpen om dit proces in beweging te krijgen en te stimuleren, waarna de cliŽnt zelf weer verder kan.

Kosten
Een behandeling kost Ä 82,50 per sessie.
Afspraken die binnen een termijn van 48 uur voor een sessie worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Vergoedingen;
Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt haptotherapeutische behandelingen tot 75% per behandeling met een maximum van 450 euro per jaar.

Klachtenprocedure
De Vereniging van Haptotherapeuten VVH en de bij haar aangesloten GZ-Haptotherapeuten stellen zich ten doel om de zorg voor u zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ik doe daarvoor mijn uiterste best en houdt me hierbij aan de Beroepscode GZ-Haptotherapeut. Desondanks kan het voorkomen dat u ontevreden bent of een klacht heeft over de door mij geboden zorg.

De klachtenprocedure dient ervoor om u als cliŽnt te informeren over de mogelijkheden om uw ontevredenheid of klacht kenbaar te maken. U vindt deze procedure
hier.

 

||  Telefoon: 06-18344772  ||   Overschie; Torenlaan 72, 3043 BT Rotterdam  ||